Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، محمدجواد ظریف که برای پاسخ به سوالات سه تن از نمایندگان در مجلس شورای اسلامی حاضر شده بود در پاسخ به این سوال که چرا به پرچم اقلیم کردستان شمال عراق ادای احترام کردید، گفت:‌ حضور در مراسم تشییع پیکر مرحوم طالبانی در عراق مورد اجماع همه دوستان از جمله همکاران در شورای عالی امنیت ملی بود در نتیجه ضرورت داشت بنده در مراسم شرکت کنم و حضور پررنگ جمهوری اسلامی و استقبالی که انجام شد نشان داد که جایگاه ایران در عراق و کردستان عراق در چه سطحی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران دوستان خود را که در جوار مبارزه با صدام حسین بودند، فراموش نمی‌کند. اکثر نمایندگان عراق و روسای فراکسیون عراق حضور داشتند اما تعداد قلیلی به دلایل دعواهای خود در این مراسم شرکت نکردند ولی فراکسیون‌های اصلی عراق از جمله آقای حکیم در مراسم حضور داشتند و کسی اعتراض نکرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با بیان اینکه در اجرای این مراسم سوءاستفاده‌هایی ایجاد شد، تصریح کرد:‌ در این مراسم به جای پرچم عراق از پرچم کردستان روی تابوت مرحوم طالبانی استفاده کردند که باعث تعجب شد و کسی آن جلسه را ترک نکرد و تنها کسی که ترک کرد بنده بودم و مابقی مراسم را به نحوی دیگر ادامه دادند. اما حضورمان ضرورت داشت. من در مقابل هیچ پرچمی به جز پرچم جمهوری اسلامی ایران تعظیم نکرده‌ام.

ظریف ادامه داد: به نظر من این مراسم تاثیر بسیار خوبی هم برای مردم کردستان و هم بر مردم عراق داشت. این مراسم در زمانی انجام شد که برگزاری رفراندوم نزدیک بود که با آن حرکت غلط آقای بارزانی هم روبه‌رو شد اما ارتباط ما با عراق عمیق و تاریخی است. روابطمان همچنان ادامه خواهد داشت و ملاحظاتی که دوستان ما از جمله آقای قاضی‌پور دارند در ذهن ما وجود دارد.

ادامه دارد...

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • ایران ظرفیت پذیرش مهاجرین جدید را ندارد
  • جنجال مراسم «چهارمین عروسی» فرمانده طالبـان | او ایران را به حمله نظامی تهدید کرده! | فیلم
  • عزاداری مهاجرین افغانستانی همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • (ویدئو) جنجال «چهارمین عروسی» فرمانده طالبان که ایران را تهدید به حمله کرده بود
  • (ویدئو) جنجال کاروان «چهارمین عروسی» فرمانده طالبان که ایران را تهدید به حمله کرده بود
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران در مشهد
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی